HMS News

STCC för Stureson 2005!

Frågetecknen har blivit utropstecken, vi kommer att få se Hyllinge MS-föraren Johan Stureson på startplattan i STCC även nästa säsong!Snart lägger vi 2004 bakom oss, och vi får nu en försenad julklapp eller en riktig nyårsraket om Ni så vill! STCC starten för 2005 är i hamn för Johan Stureson och IPS Motorsport i en Peugeot. En stor del av budgeten är nu klar och en ny bil är på intågande. Detta efter att fler och fler samarbetspartners givit klartecken för ett fortsatt samarbete. Senast i raden är JOTUN, FÄRGTEMA och DINITROL som laddar för ett ’gott nytt racing år’. Byggnationen av den nya bilen har påbörjats hos Peugeot Sport Engineering och beräknas stå klar i slutet av februari. Härligt är väl bara förnamnet.

Samtidigt passar vi på att presentera en liten nyårskrönika:

Tack för ett minst sagt fartfyllt år, 2004 har varit kantat av många spännande upplevelser tillsammans med Johan Stureson, Peugeot och IPS Motorsport.

Man minns premiären på Ring Knutstorp där knappt lacken hunnit torka efter jobb in på småtimmarna för att ens komma till start. Trots det presterade man en tredjeplats direkt.

Liksom de två eminenta andraplatserna på Mantorp Park innehållande den stora fighten med Rickard Rydell i finalracet där Stureson var den riktiga vinnaren.

Man minns speeden Stureson hade på andra rundan i Skåne där han tog pole position och en lysande andra plats.

Man minns de 107 poängen Stureson fixade hem på ett imponerande sätt under hela säsongen, trots att tiden inte räckte till ibland.

/IPS Motorsport
(Bild: 2555)