HMS News

Jerringpriset – rösta på Mattias Ekström

Uppmana alla att rösta på Mattias Ekström
som vinnare av Jerringpriset!

Ska Mattias Ekström bli den första bilsportutövare någonsin som tilldelas Jerringpriset?

Chansen finns, för han är en av de tio finalisterna.

Vad som krävs är svenska folkets stöd. Alltså uppmanar vi klubbar, distrikt och alla andra bilsportälskare att sprida budskapet vidare: Ring 099-420 06 och rösta på Mattias! Det går bra att ringa ända fram till den stora TV-sända Idrottsgalan den 17 januari. Samtalet kostar 5,70 kronor.

26-årige Mattias Ekström vann förra året en av de tuffaste racingserier som finns, tyska DTM. Branschtidningen Autosport utnämner honom till årets bästa standardbilsförare, och placerar honom som nummer 16 totalt av alla racingförare. Dessutom vann Mattias två VM-tävlingar i Rally under 2004 och har ur prinsessan Lilians hand fått mottaga KAK:s Stora Guldplakett. Mattias mål för 2005 är att försvara sin titel i DTM med sin Audi A4. Fast först ska han köra Svenska Rallyt.

Lägg din röst på Mattias genom att ringa 099-420 06!