HMS News

Knutstorps ambulansintag blev kaffeved

Under helgen drabbades Skåne av den värsta stormen på många år. Ring Knutstorp omgärdas av många stora granar. En del av dessa har nu intagit horisontalläge.Sven Olefeldt, som ansvarar för Hyllinge MS byggnader, hade kameran med sig dagen efter stormen.

Det verkar som om vi har klarat oss från allvarligare skador på byggnaderna. Ambulansintaget är dock kaffeved. Äntligen har vi blivit av med den retliga granen som har stått mitt i dörren på sjukstugan. Tyvärr står granen kvar som står mitt i ambulans uppfarten, men den kanske ryker nästa storm nu när alla andra träd runtomkring är borta.

Skogen bakom sandfållan i startkurvan är nu ganska luftig och fin. Förare som sitter och väntar på bärgningshjälp kan räkna med att solen skiner på dem. Inget ont som inte har något gott med sig…

Ta en titt på alla Svens bilder i Hyllinge MS fotoalbum »

(Bild: 2915)