HMS News

HMS chefsfunktionärer tränar med folkrace!

Lördagen den 5/2 anordnade SMK Helsingborg något så ovanligt i Skåne som en ’vintertävling’ i folkrace, på Välabanan i Helsingborg.Vinter blev det inte mycket av, istället barmark och ganska typiskt skånskt ruggigt väder = fuktigt, blåsigt och kallt. De tappra funktionärerna trängdes kring brasorna i de utplacerade oljefaten.

MEN…. det där stämmer inte…!

På en funktionärspostering hittar vi några bekanta ansikte. Det där är ju Stefan, Tomas och Jörgen. Det visar sig att HMS chefsfunktionärer ’tränar’ i all tysthet – på en folkrace-tävling!

Och jobba fick dom göra också, bra SMK Helsingborg, dom här gubbarna behöver röra på sig, sätt dom i arbete!

Nedsänkt i en annan funktionärspostering, bestående av ett betong-avloppsrör, hittar vi herr Landemyr. I en ballong-liknande dunjacka borta vid startplattan skymtas också fru Landemyr. Det här är ju rena klubbmötet…

På hemligt avslöjande uppdrag för Hyllinge MS webbsajt…

/ Micke

PS. Kommentarer till dessa avslöjande bilder

görs lämpligen i gästboken.

(Bild: 2975)