HMS News

Svemo lanserar ny webbsajt

Redan under hösten förra året inledde SVEMO arbetet med att förnya sin webbsajt. Idag lanserades den för allmänheten.
Webbsajten har en bra struktur, tydliga menyer och en sökfunktion som gör det mycket enkelt att snabbt hitta det man letar efter. Direkt på startsidan ser man de senaste nyhetsrubrikerna och de närmast förestående tävlingarna runt om i landet.

Precis som tidigare finns det separata sidor med samlad information om de olika grenarna. Distrikten har fått egen plats på den nya webbsajten, och kommer på sikt att ’flytta in’ till SVEMO. Layouten är genomgående, enkel men snygg, man tröttnar inte på den i längden, vilket ibland kan bli effekten med super-stylade sidor.

Helt nytt på webbsajten är forumet, som ger utrymme för en bättre dialog mellan SVEMO och medlemmarna ute i landet.

Det har varit ett intensivt arbete bakom kulisserna, säger Björn Bergström, IT-ansvarig på SVEMO. Den nya webbsajten har växt fram efter hand, i nära samarbete med Norrtälje tidning och Idrottsbladet.

– En eloge till Norrtälje Tidning, samarbetet har fungerat mycket bra, säger SVEMO’s generalsekreterare Per Westling.

Den mesta av informationen är överflyttad från den gamla webbsajten. Arbetet är dock långt ifrån avslutat. – Detta är bara början. I fortsättningen kommer vi att jobba löpande med förbättringar, säger Per.

Nu inleds fas två, som bland annat innebär att bygga SVEMO’s nya resultat-sidor.
Tanken är att dessa skall lanseras nästa år.

www.svemo.se bör bli en given favorit i alla MC- och skoter-intresserades surfprogram i fortsättningen.

/ Mikael Persson

www.aktuellmotorsport.se