HMS News

Vinterhälsning från Team Jamahoto

Här kommer en liten vinterhälsning från Team Jamahoto.I skrivande stund vräker snön ner och vårkänslorna känns avlägsna. Men vi i teamet hänger inte läpp för en sådan bagatell utan här uppgraderas bilarna inför året race.

Opeln uppgraderas för Therese, och kommer att lämna lite mer pulver än när den gick som långloppsracer i ERF. Opeln kommer även att få ett riktig facelift, och kommer att bli i perfekt skick inför racing året!

Mazdan kommer att få en ny växellåda som är riktigt tätstegad. Honda lådan som användes 2004 var endast en test låda. Mycket annat på bilen som också var under test är nu också åtgärdat inför 2005 (en lång lista).

Här testar ’Kimpan’ det nya M-tech grenröret. Honda motorn som förövrigt är
standard lämnar drygt 200 bakhjulshästar.

Vi syns till våren!

MVH Team Jamahoto.

(Bild: 2977)