HMS News

Team GAPET: ERF är det bästa vi har gjort!

Som nykomling till årets ERF-serie så tänkte man hur ska det gå, hur fungerar bilen, hur fungerar man själv som förare, hur är det med ett 20-tal bilar som svärmar runt en som bålgetingar..?
Många frågetecken var det, nu efter två race när vi summerar våra intryck så är detta bland det bästa vi gjort tillsammans som familj.

Att vi sen är det långsammaste teamet för närvarande, det är inga problem för oss, hoppas bara att vi inte upplevs som att vi är i vägen för mycket.

Dessa två race har lärt oss en hel del i synnerhet sista racet i Anderstorp där vi hade lite strul med bullermätningen som sen visade sig vara fel, och även vid ett tanktillfälle som resulterade i Stop and Go.

Gunilla Haraldsson på Anderstorps depå-raka.

Bilen har så här långt fungerat väldigt bra inga problem alls (peppar, peppar), nu får bilen förberedas till Knutstorp så får vi se hur det går där. Samtidigt vill vi tacka för alla råd och tips vi får från er som varit med ett tag, det är mycket värdefullt för oss.

Så här långt har vi lyckats med vår målsättning att komma i mål med hel bil.

Vi ses.

/ Tyrone Haraldsson

Team GAPET

Mer info

2005-05-11 Racing som familjehobby /Kristianstadsbladet

2005-04-04 Team GAPET, Blekinge’s snabbaste racing-familj / ERF

Fler bilder »

Kommentar

Team GAPET ligger efter två race i årets ERF-serie på en delad 11:e plats i ERF’s serietabell med 22 poäng. Ett utmärkt resultat för ett helt nytt team. Bara att få bilen att hålla hela racedistansen, och att få teamet att fungera tillsammans, är en prestation.

/ Micke Persson

(Bild: 3147)