HMS News

Ivarsson inför helgen

På torsdagen den 2 juni börjar tävlingen på Karlskoga Motorstadium, Gelleråsen.Under både fredagen och lördagen kommer Daniel ha möjlighet att träna in sig på banan och hitta bra bilinställningar. Kvalet och första racet körs på söndagen medan race två körs på måndagen; självaste Nationaldagen.

Daniel har pallen som mål och kommenterar förberedelserna så här:

– Det kommer att bli en mycket svår tävling med tanke på att jag har 32 förare från hela Skandinavien och tampas med. Detta är det absolut största startfältet i STCC-serien och det största startfältet i klassen Formel Ford Zetec på flera år. Jag känner dock att vi har ett övertag med tanke på att jag testat rätt mycket på Gelleråsen. Dessutom har jag en bil och mekaniker som jag kan lita på till 100 procent vilket är mycket viktigt om man ska åka riktigt snabbt.

Ni kan följa racet live med speaker och tidtagnings/resultat listor på www.stcc.se

Söndagen:
11.35-11.55 Kval
15.05-15.20 Race 1

Måndagen:
16.00-16.15 Race 2

/www.daniel-ivarsson.com
(Bild: 2429)