HMS News

STCC premiären 21-22 maj 2005 på Ring Knutstorp.

Organisationskomitén tackar för en väl genomförd tävling.

Org.kom. vill först skicka en hälsning till Markus och hans familj och önska honom ett gott tillfrisknande efter olyckan under mc-kvalificeringen lördagen 21 maj. Vi vill även sända en hälsning till Jörgen, som även han fick en, dock betydligt lindrigare, skada vid samma tillfälle.

Utöver det tråkiga inslaget under lördagen, blev tävlingen väl genomförd av alla inblandade, funktionärer, samarbetspartners, team och förare.

Domarrapporterna ger klubben ett bra betyg, med några anmärkningar som vi kommer att rätta till när det är dags för nästa STCC-deltävling 6-7 augusti.

TV-sändningen direkt i Viasat 3 hela söndags eftermiddagen blev en dundersuccé. Vi var som mest 9 minuter efter tidsschemat.

Du som är medlem i Hyllinge MS och ännu inte blivit aktiv funktionär, ta kontakt med någon i styrelsen eller någon som redan är aktiv i klubben och anmäl ditt intresse av att bli en av oss i klubbens härliga funktionärsgäng.

Slutligen vill Org.kom. ta detta tillfälle till att tacka klubbens alla duktiga funktionärer, Motorbanan Ring Knutstorp, banans personal med Lasse Svensson i spetsen, STCC AB samt övriga samarbetspartners, ingen nämnd, ingen glömd, för en sedvanlig gedigen insats under hela tävlingshelgen.

Org.kom.

Anders Gustavsson

(Bild: 3137)