HMS News

Motormässa 16/8 kl. 18-21

Fri entre, fri parkering och gratis upplevelser.En ny dörr har öppnats i Hyllinge MS historia. Vi kikar in och möter nya generationer av förare och funktionärer. Men vad händer bakom fasaden?

Av tradition arrangerar klubben årligen tävlingar, träningar och utbildningar.

Därför vill vi berätta den exklusiva nyheten om vår motormässa, naturligtvis först på vår egen hemsida. Hyllinge MS bjuder in dig, dina kamrater, släktingar, arbetskolleger och ovänner till en unik afton på Ring Knutstorp. I samband med vår ordinarie kvällsträning kommer vi att presentera våra elitförare:

Johan Stureson / STCC

Therese Svensson / JTCC

Rikard Bengtsson / Radical

Micke Ohlsson / Formel Renault

Calle och Micke Gustavsson / EM hist racing

Daniel Ivarsson / Formel Ford

Per Gustavsson / Superstock

Marcus Wictorsson / Superbike

Ulrika Brodén / 125R

Det här gänget kommer att ha en monter i äkta racingmiljö i maskindepån. Passa på att prata racing och titta på träningen eller kom in på en rundvandring i racecontrol, tidtagning och sjukstuga. Allt är förstås gratis.

När du kommer hit så parkerar du i den övre depån. Där tar man sig sedan smidigt till fots över den nya bron direkt till händelsernas centrum i maskindepån.
Här vid ”brofästet” finner du montern med förare och bilar. Sidan om montern kommer det att stå uppställda Rescue fordon. Ett litet tips för dig över femton år är att prata med funktionärerna om hur det går till att bli funktionär. För de Guidade rundvandringarna anmäler man sig till funktionärerna vid Rescue bilarna.

Utanför montern finner du alla de andra klubbmedlemmarna som deltar i kvällsträningen.

Om du vill göra Hyllinge Motorsällskap en gentjänst så kan du via länken ladda ner vår affisch, skriva ut och sätta upp den på jobbet, i affären eller där det passar.

Affisch i PDF

Varmt välkomna

Jörgen Prahl

g/m styrelsen

(Evenemang: 2005-08-16 Kvällsträning med motormässa)