HMS News

Ny hemsida Ring Knutstorp

Lagom till en av årets största arrangemang på Ring Knutstorp, Kvällspostens Newsrace, så anläggningen fått en ny fin hemsida på nätet.På adressen www.ringknutstorp.com hittar man allt man kan tänkas behöva veta om banan och om Ring Knutstorp AB’s verksamhet. Det finns tydlig och redig information om praktiska saker som tex vägbeskrivning, service, boende osv.

– Vi har till och med varit uppe med flygplan och plåtat nya fräscha flygbilder över anläggningen, berättar Lasse Svensson, Ring Knutstorp AB, stolt.

Ring Knutstorp tar därmed kristallklart täten i hemsida-ligan jämfört med sina konkurrenter. Övriga racingbanor i landet hade absolut behövt bättre information på internet om sina anläggningar och dess faciliteter.

De senaste två åren har en hel del investeringar gjorts på Ring Knutstorp. Det mest synliga förändringarna är väl de båda gångbroarna över banan, som gör det mycket enklare för publiken att förflytta sig runt banan. Men mycket annat har också gjorts. Den övre depån har byggts ut med massor av mer asfaltyta. I våras tillkom den nya stugbyn, och som grädde på moset en ny fräsch dusch- och toalettbyggnad.

Inte bara på internet utan också ’in real life’ står sig alltså Ring Knutstorp mer än väl, bland de svenska racingbanorna.

/ Mikael Persson

www.aktuellmotorsport.se