HMS News

Marcus Liljekvist – engagerad tävlingsledare

Vid vårens STCC-tävling på Ring Knutstorp skadades Hyllinge MS biträdande tävlingsledare Marcus Liljekvist, när han hjälpte till i räddningsarbetet efter en MC-krasch.Vi är väldigt glada för att Marcus kommer att bli fullt återställd igen. Att Marcus är en otroligt trogen och engagerad funktionär i klubben råder det ingen tvekan om. Trots en svår konvalecenstid stapplade Marcus redan efter några veckor omkring på kryckor ute på Ring Knutstorp.

Självklart var Marcus även på plats under Newsracet den gångna helgen. Då passade Hyllinge MS styrelse, genom ordförande Kaj Bornebusch, på att högtidligt överräcka ett ständigt medlemsskap till Marcus, som en uppmuntran och ett tecken på uppskattning för Marcus arbete i klubben, och för svensk motorsport.

Krya på dig Marcus!

/ Mikael Persson

www.aktuellmotorsport.se

(Evenemang: 2005-08-05–2005-08-07 Kvällspostens Newsrace)
(Bild: 3156)