HMS News

Racerapport Tezz

Våler (Norge) 2-4/9Fredag-Träning
Skulle det få vara fint väder en hel tävlingshelg igen? Jag trodde faktiskt det, men så blev inte fallet. Det var ösregn på morgonen när jag vaknade, ännu lite regnträning för mig. Två pass som vanligt hade vi. Första passet gjorde jag en miss och hamnade ute i den djupa sandstrandsfina sanden som fanns som avåkningszon.

Efteråt ville min bil inte starta, och vi trodde att vi skulle få byta ut motorn. Men som tur var så va det bara sanden som hade kommit emellan kamremmen och dragit åt så mycket att motorn inte orkade gå runt. Det var bara en rejäl rengöring som behövdes. Andra passet tog jag det lite lugnare, ville få några varv
på banan innan det var race imorgon.

Lördag-Kval
Vi var 16 stycken bilar på plats denna helg. Det var fint väder, så som jag vill ha de, sol men inte för varmt. Gick ut och satsade allt vad jag kunde. Det blev en 13:e plats för mig.

Race1
Nu var det dags för första racet i helgen. Där fick jag starta på en 13:e plats. Jag var nervös och spänd på hur jag skulle klara ut denna helg. Jag kämpade på hela racet för att hinna ikapp. Men även här slutade jag på en 13:e plats.

Söndag-Race 2
Idag gällde det att förbättra mina varvtider. Vi skulle köra 10 varv. Även idag var det fint väder. Idag gick inte starten så bra, jag kom efter lite men knappade sedan in på fältet längre bak i ledet. Hade lite fight med dom längst bak i ledet. Fick köra om någon. Detta race slutade jag på en 11:e plats. Nu är det inte långt ifrån poäng.

Hoppas på Mantorp.
Nästa race går på Mantorp 17-18/9
Kramar//Tezz
(Bild: 3142)