HMS News

Ivarsson trea i final

I helgen kördes SM-finalen på Kinnekulle Ring, tävlingen gick mycket bra och Daniel kom i mål på en 3:e plats.På fredagen kördes inledande testerna på Kinnekulle Ring, testerna gick mycket bra och vi visste precis hur vi skulle ställa in bilen inför lördagens kval.

Daniel körde sitt sista Formel Ford race den gångna helgen, han kvalade 4:a och startade därmed 4:a i racet, så här berättar Daniel om racet:

– Det var SM-final och därför kördes bara ett race, vi körde 20 varv vanligtvis kör vi endast 12 varv. Jag fick en bra start men låg kvar på fjärdeplatsen, efter halva loppet kom jag äntligen om den 3:e placerade föraren. När jag väl kom om 3:an så hade 1:an och 2:an hunnit skaffa en stor lucka.

– Jag tog in på 1:an och 2:an men jag kom aldrig ifatt, men jag är mycket nöjd med min 3:e plats och det känns bra att avsluta säsongen så här!

Hösten och vintern blir mycket intensiv, Daniel ska vara med på mässor, utställningar, gokart tävlingar och förhoppningsvis ännu en tävling, mer info om detta kommer efter hand!

/www.daniel-ivarsson.com