HMS News

Rapport från BRS Motorsport

Det har inkommit en kort notis från BRS Motorsport!Team BRS Motorsport gjorde en stabil och bra körning i SLC-seriens tretimmarsrace på Anderstorps klassiska Formel 1 bana. Tyvärr räckte det inte till seger men väl en tredjeplats.

-Jag är nöjd med loppet, det flöt på bra utan några incidenter, sa Andreas Boström. BRS var i ledning efter två timmar i loppet, men de tappade några placeringar på sista depåstoppet.

På slutet hade Andreas en härlig och publikfriande kamp med Manfred Gottlich i Hubbe Bergs Porsche om vem som skulle sätta det snabbaste varvet. Båda förarna sänkte tiden för varje varv. På näst sista varvet slog Manfred till med den bästa tiden, endast tre tusendelar snabbare än Andreas. Nu återstår endast finalen på Mantorp Park om en månad. –Det skulle sitta fint att avsluta säsongen med en seger, myser Andreas…

/Bengt-Åce Gustavsson, racefoto.se
(Bild: 2855)