HMS News

Soligt KM avslut (MC)

På bilden syns Ingemar Nilssons #42 fightas med Christian Gunnarsson #69.Söndagen bjöd på ett soligt men kylslaget avslut på årets Klubbmästerskap. Med 18 förare anmälda körde samtliga tre klasser samtidigt; amatör, under 500 kubik och över 500 kubik. Detta gjorde att det blev två långa pass för träning och kval. Rejset kördes över 12 varv.

Varvrekord för dagen sattes av Fredrik Ingvarsson med tiden 1.05.697 på nyinköpt hoj, samt med stukad vänster hand, vilket resulterade i att Fredde var tvungen att genomföra i princip hela loppet i fyrans växel! Det blir till att se upp för Fredde nästa säsong!

I amatörklassen gjorde Martin Wenhov en repris på förra KM segern, två blev Daniel Olsson och tredje platsen gick till Anders Asplund.

Motardföraren Hampus Ahlsén knep första platsen i klass under 500 kubik, tvåa Christian Gunnarsson och tredje platsen gick till vår danska klubbmedlem Christian Verum Andersen.

I klassen för dom ”stora” hojarna segrade Per Nilsson på sin R6a, tvåa blev Per Björk med en marginal på 18 hundradelar ned till tredje platsen som gick till Fredrik Ingvarsson.

Prisutdelning för årets KM kommer att ske på Årsmötet. Tack alla för en härlig säsong.

/ Åsa Larsson

(Evenemang: 2005-10-16 KM/DM)
(Bild: 3432)