HMS News

BRS 3:a i SLC

BRS Motorsport kom trea i årets tretimmars serie i SLC. Vi har fått en rapport från teamets pressansvarige som vi tackar för!BRS Motorsport från Hässleholm körde SLC finalen på Mantorp Park. Det var trångt på banan i det 39 bilar stora startfältet. Andreas Boström och Magnus Öhman som kör i BRS fick problem med däcksvibrationer. Det var helt enkelt för kallt och däcken samlade upp gummirester när det inte blev varmt nog. Men det som var än värre var att bakaxeln slets loss från karossen efter halva racet. Motorn är helt enkelt för kraftfull i förhållande till resten av drivlinan. Det blev en blygsam åttondeplats trots allt.

BRS kan titta tillbaka på en säsong med mycket mekaniskt strul, men också på många fina stunder. Det blev många varv i ledningen och de satte ofta snabbaste varvtiden. -Det var ju skönt att vi i alla fall kom på pallen totalt, sa Andreas. Nu skall bilen få en rejäl översyn i vinter och den skall förstärkas på viktiga punkter. –Vi siktar redan mot nästa säsong, men vi vet inte säkert vad vi skall köra ännu, vi tittar på flera alternativ, säger Andreas.

/Bengt-Åce Gustavsson
www.andreasbostrom.se