HMS News

Ang. bilder från festen!

Jag har fått en hel massa bilder från vår eminente festfotograf: Roland Pehrson.
Nu ska jag bara sortera lite och ändra format så att jag kan lägga upp dem här på hemsidan! Jag jobbar så fort jag hinner, men håll ut!

Jag håller på och sätter ihop ett bildspel med bilder och kommentarer. Detta kommer jag att bränna och är någon intresserad så kommer det vara möjligt att köpa dessa skivor. Priset är inte bestämt, men det kommer inte att röra sig om några större summor.

Maila gärna webmaster@hyllingems.se och berätta om ni är intresserade, så jag vet vad jag har att rätta mig efter!

I övrigt vill jag bara tacka Marcus, alla trevliga festdeltagare och Hyllinge Motorsällskap för en fantastiskt rolig kväll! Jag ser fram emot en repris!

/Emma

(Evenemang: 2005-10-29 Funktionärsfest!)