HMS News

Ivarsson får nytt stöd

Daniel Ivarsson får stöd från nytt håll nu, läs!Sven-Åke Magnusson (ProTech) och Rolf Andersson (Vejby 100) är två Ängelholmare som hjälp fram många framgångsrika förare; bland annat Rickard Bengtsson i Radical, nu ska dem hjälpa Daniel i Formula Renault.

Sven-Åke Magnuson har varit mycket framgångsrik inom rallyross och sidvagnsmotorcross, Rolf Andersson är en motorsportsentusiast och ägare av bilfirman Vejby 100 i Vejbystrand. Magnusson och Andersson kommer hjälpa Daniel att bygga ett lokalt nätverk med Ängelholmföretag. Dem kommer dessutom vara med på Daniels tävlingar och hjälpa till. Förra året hjälpte Magnusson och Andersson Rickard Bengtsson i Radical, han vann mästerskapet och nu hoppas dem på att hjälpa Daniel till toppen i Formula Renault.

– Det känns mycket tryggt att ha två entusiaster bakom mig och nu känns det som att Formula Renault 2006 är inom räckhåll. säger Daniel.

Förra helgen var ställde Daniel ut sin Formel Ford Zetec på Bilsportmässan i Stockholm (Älvsjö), där var väldigt mycket folk och Daniel som stod i SBF (Svenska Bilsportförbundet) racingmonter hade fullt upp och svara på alla frågor.

/www.daniel-ivarsson.com