HMS News

Tezz laddar för 2006

Tezz är redan i full gång med uppladdningen för 2006.Hej Alla!
Nu börjar alla pusselbitarna falla på plats och teamet jobbar för fulla maskiner för att få bilen klar till årets Bilsportmässa i Stockholm. Nya sponsorer hälsar vi varmt välkomna (MDS CAR AUDIO, Combitext Helsingborg, Hedbergsbil Ford Helsingborg, ATS Stötdämpare Holland, Filborna Bilskrot, HSB Skåne ). Vi hälsar även gamla sponsorer välkomna till ett nytt spännande år tillsammans med oss. (TS Motorsport Åstorp, Letab, KP Komposit AB, Helsingborgs Billack och Skadecenter, E.S.F Service Halmstad, Fredriksson Åkeri AB, TORENS Försäljnings AB, CT Computeam AB, SMARTAB, OJ I ÅSTORP).
Efter att företaget MDS gått in som en av de större sponsorerna beslutade vi att lackera om bilen och sätta dit ny dekor. Vi valde en orange färg som Lamborghini använder, likadan som MDS bil hade, resultatet! Waooo vad frän den blev. ( På MDS Hemsida www.mds.se kan ni gå in och titta.) Och besök gärna min egen hemsida som kommer att uppdateras under vintern med nya bilder och reportage från vinterns aktiviteter www.tsmotor.se
Jag flög upp till Stockholm på torsdagen för att hjälpa till i MDS monter fredag-söndag. Svenska Bilsportmässan var i Älvsjö och innehöll racerbilar, billjud och
styling. Mässan var mycket bra, väldigt roligt att träffa människor som är intresserade av det jag gör.
På söndagen blev jag uppkallad och intervjuad på stora scenen av ”Zero Hero”, en
organisation som verkar för nykterhet i trafiken. Jag skrev på ett kontrakt om att jag inte skall dricka alkohol och köra bil. En självklarhet för mig.
Nu ska jag ladda inför3-timmars långlopp i inomhus gokart.
Kramar Tezz
(Bild: 3483)