HMS News

Ivarsson kör för KEO Racing

Nu har vi kommit fram till ett beslut, Daniel Ivarsson kommer under 2006 att köra för det danska stallet KEO Racing.På STCC finalen på Mantorp Park körde Daniel för första gången Formula Renault detta gjorde han för KEO Racing och var mycket nöjd.

– Jag fann direkt förtroende för Kim Olsen (teamchef) och KEO Racing, det är ett mycket bra team med både goda resurser och god stämning. Detta kommer att bli ett mycket roligt år, det känner jag redan nu, säger Daniel förhoppningsfullt.

KEO Racing är ett renodlat Formula Renault stall och kommer förmodligen att driva två bilar under 2006. Stallet har sin bas på Själland vilket är en fördel då sex av åtta deltävlingar går i Sverige.

Det är just nu väldigt mycket på gång. Mellan den 22:a och 26:e januari ska Daniel på konditionsträningsläger i Orsa Grönklitt, där han på längdåkningsskidor ska toppa upp fysiken inför de inledande testerna som planeras att hållas på den tyska Oschersleben. Den 29 januari kommer Daniel att åka till Bosön (Lidingö) för att på Riksidrottsförbundets anläggning testa den fysiska statusen efter träningslägret i Orsa.

Inom kort kommer vi dessutom att presentera vårt nya projekt!

Mer info

www.daniel-ivarsson.com

Daniel Ivarsson till vänster, tillsammans med KEO Racing.