HMS News

HMS årets klubb 2005

Södra bilsportsförbundet såg mycket till säkerhetsarbete vid utmärkelser för 2005Hyllinge motorsällskap blev vald till årets klubb i Södra bilsportsförbundet. Som motiveringen angav södras orförande Claes-Göran Elofsson den insats HMS funktionärer gjorde vid olyckan på STCC 21/5, där vår vän och kolega Mackan skadades. Det var med stor glädje och ära jag tog mot denna utmärkelse vid södras årsmöte. Jag vill än en gång framföra ett stort tack till ALLA inblandade funktionärer vid denna olycka, detta pris är er allas förtjänst. Södra uppmärksammade verkligen säkerhetsarbete vid utdelning av utmärkelser vid årsmötet. Tomas Kvant och Roger ’Turbo’ Turesson säkerhetschef och Bitr. säkerhetschef vid Rally Österlen, där en tragisk olycka hände fick dela på utmärkelsen för årets funktionär. Ett stort grattis till er. Dessa utmärkelser ger oss en glädje att arbeta med säkerhet trots dessa tragiska olyckor, Ett stort tack till Södra bilsportsförbundet för denna fina utmärkelse.
(Bild: 3509)