HMS News

Ebbesson fortsätter uppvärmningen

Mars månad, nu börjar det röra på sig i racingvärlden. För Ebbesson Motorsport har mars månad varit en händelserik sådan.
En av teamets två bilar står nu klar och de är mer än nöjda med resultatet. Årets design skiljer sig en del från tidigare år. Den vinge som Ebbessons tidigare hade har gått till historien. Bilen är vit i grund och botten med blå huv, tak och bagagelucka. På sidan av bilen syns en liten del av Ebbesson Motorsports logga. Bilder på den nya S60 Challenge bilen finns under länken MEDIA. Nästan hela teamet var i helgen på Skånebil AB och visade bilen tillsammans med visningen på nya Volvo C70.

’- Där var mycket folk med många frågor om oss, teamet och bilen. Det var en lycked tillställning för oss med mycket PR. Vi tackar även Skånebil för deras support och engagemang.’ Säger Peter som var på plats på Skånebil.

I början av månaden fick Andreas och Ibrahim ett glädjande besked. De hade tilldelats årets ungdomsstipendiat av Hyllinge MS. Det utdelades på årsmötet tillsammans med blommor och diplom.

’- Det känns jättekul att har fått detta pris. Pengar till budgeten behövs alltid och det är extra kul att få ett bidrag av sin egen klubb. Det tackar vi stort för.’ Säger de båda förarna.

Om ca 1 vecka börjar testerna, årets shake down, så nu meckas det för fullt för att få bil nr 2 klar, men förhoppningsvis ska det inte vara några besvär. Det är kul att det ska börja köras ute på banorna nu ingen efter ett halvårs långt uppehåll.

/www.ebbessonmotorevents.com
(Bild: 3758)