HMS News

Ytterligare en fjärdeplats, i det andra racet

I årets andra race i Formel Renault 2.0 Nordic Series, som kördes på valborgsmässoafton på Jyllandsringen, körde Daniel Ivarsson in 5 nya friska poäng genom ytterligare en fjärdeplats.Det blev en upprepning av det första racet. Dansken Steffen Möller vann och tog därmed en dubbelseger, Jesper Wulff Laursen på andra plats och Daniels klubbkompis från Hyllinge MS, Micke Ohlsson på tredjeplats.

– Jag startade, precis som i går, från den femte startrutan och gjorde en kanonstart, berättar Daniel. Tog en placering på direkten, sedan blev det ett ganska statiskt race med samma placeringar i mål som igår.

– Summerat känns det som väldigt bra inledning på säsongen. Jag har 10 viktiga poäng med i bagaget till nästa race på min hemmabana Ring Knutstorp, samarbetet med teamet funkar väldigt bra och jag känner ett otroligt stöd från sponsorer, samarbetspartners och fans.

Tack alla!

Resultat Deltävling 2, Jyllandsringen, 30 april 2006:

1 Steffen Möller, Hostebro, DARC, DK

2 Jesper Wulff Laursen, Århus, DARC, DK

3 Mikael Ohlsson, Klippan, Hyllinge MS, S

4 Daniel Ivarsson, Hjärnarp, Hyllinge MS, S

5 Niklas Edling, Nykvarn, Team 13, S

6 Alexander Haegernark, Hovås, GKRC Team 13, S

7 Philip Forsman, Segeltorp, Södertälje KRC, S

8 Christian Kronegård, Stockholm, KAK, S

9 Jens Renstrup, Klampenborg, DK

Mer info

www.daniel-ivarsson.com

/ Mikael Persson

www.aktuellmotorsport.se

(Bild: 3797)