HMS News

Racerapport Tezz

Här kommer Tezz racerapport från Ring Knutstorp!Hemmabana, och förväntningarna var höga! Först på kvalet kördes bilen med servostyrning men Tezz ville prova att köra utan på testet dagen innan eftersom det ger någon hästkraft extra. Men det visade sig vara svårare än vad de trott, Knutstorp är ändå en ganska teknisk bana.

Race1
På kvalet slutade hon på en 10 plats. Det innebär att Tezz fick starta på yttern, planen var då att så snabbt som möjligt komma över på innern. Planen följdes, men det gick långsammare där och hon tappade en del placeringar. När det bara var några varv kvar att köra av racet började bilen framför att tappa farten, kändes som att det var något som var fel. Nu fanns det läge att köra om men Martin Öhlin var duktig på att stänga och Tezz fick nöja sig med en 12:e plats.

Race 2 som kördes på söndagen fick Tezz även denna gång starta på yttern. Här var hon mycket bättre med och klapp några placeringar direkt. Sen började racet arta sig, hon hängde bra med de första varven sen blev det katt och råtta lek med Martin Öhlin igen. Framför, bakom, och framför igen. Skulle detta hålla i sig? Idag var det Tezz tur att hålla honom bakom sig. Men sen i näst sista kurvan innan målgång kom Roger Eriksson ikapp och körde förbi. Attans! Där missade Tezz precis åttonde platsen, och därmed utan poäng denna helg….

Vill också passa på att gratulera Roger Eriksson som blivit årets JTCC mästare! GRATTIS!

Nu är det finalen i Mantorp som gäller sista helgen i september!

Vi hörs och ses!

Kram// Tezz

(Evenemang: 2006-09-08–2006-09-10 STCC Deltävling)
(Bild: 4062)