HMS News

Superfest för funktionärer!

Lördagen den 28 oktober gick den årliga funktionärsfesten av stapeln; bättre än någonsin!Årets upplaga av funktionärsfesten, arrangerad av Marcus Liljekvist, var något utöver det vanliga. Och då ska vi komma ihåg att bara ’det vanliga’ kan vara rätt storartat när Hyllinges funktionärer är i farten.

Strax under 40 personer hade anmält sig, många var aktiva och några var respektive som följt med för att avnjuta en god middag i trevlig sällskap och sedan en hejdundrandes fest.

Maten var som vanligt superb, räktoast till förrätt, fläskfilé till huvudrätt och glass med kolasås och riven choklad till efterrätt. Det var ingen som gick hungrig från bordet i alla fall!

Årets funktionärer utsågs någon gång mellan huvudrätt och dessert. Detta eminenta pris, instiftat av Marcus själv, är en vandringspokal som hittills haft två hem. I år skulle vi behöva en kloning, det var nämligen två som fick utmärkelsen; Peter Edgren och Agne Ohlsson. De kanske har delad vårdnad om bucklan?

Det var också lottdragning med en, från början, okänd vinst. När det väl var dags att lotta fram en vinnare avslöjades det att det var en resa till DTM-premiären som låg i potten. Alla var förväntansfulla och vann gjorde Pia! Hon och Mike kommer att få se DTM på plats med resa, boende och inträde betalt!

När maten var avklarad dök kvällens DJ upp, det var samme glade kille som året innan. Naturligtvis blev musiken precis lika bra i år, om inte lite bättre.
Alla funktionärer stämde upp i sång och dans, med varierande resultat. Men de som inte var graciösa var åtminstone underhållande!

Vi som var närvarande tackar Marcus och styrelsen för ännu en lyckad kväll. Nästa år hoppas vi få se dubbelt så många där; maten är trots allt både god och gratis och dansen en syn för sig.

(Evenemang: 2006-10-28 Funktionärsfest på Svalövs Hotell)
(Bild: 4120)