HMS News

Hyllinges Ivarsson i Brittiska mästerskapen

Nu är kontraktet underskrivet, i år kommer Daniel att köra det Brittiska Mästerskapet i Formula Renault för Mark Burdett Motorsport. Daniel kommer att bli den enda svensk som kör det Brittiska mästerskapet i Formula Renault i år.

– Det känns mycket bra att det äntligen är klart, vi har jobbat mycket hårt under hela vintern för att få ihop den stora driftbudgeten som krävs för att köra det Brittiska Formula Renault mästerskapet.

Daniel kommer att köra mycket mer än något föregående år, det kommer att bli totalt 20 race (2 race / tävlingshelg) han kommer dessutom att köra över 40 testdagar. Förra året körde Daniel bara en fjärdedel så många testdagar och hälften så många tävlingar så detta blir ett stor steg framåt.

– Redan imorgon (onsdagen den 28/2) kommer jag att åka till England för att börja testa, vi kommer att testa på Rockingham i två dagar till att börja med… säger Daniel.

/www.daniel-ivarsson.com

(Bild: 4018)