HMS News

Säsongsstart och återkomst till Ring Knutstorp

Årets Xtreme Rallycross SM startar Lördagen den 16 Juni på Ring Knutstorp. 2007 års serie ser ut att bli den tuffaste och tätaste på årtionden. Ny arena med många nya förare och mängder av ”comebacks” lovar en fartfylld dag med Xtreme action på högsta nivPå tävlingen finns hela Europaeliten på plats, eller vad sägs om följande startfält i Div 1: Lars Larsson, Michael Jernberg, Per Eklund, Andreas Eriksson, Stecka Walfridsson, Thomas Rådström, Tony Croon, Marko Jokinen och många fler.

Den skånska rallycrossmaffian består av följande förare:

– Marcus Nilsson, Tomelilla, Comeback efter ett års frånvaro. Marcus siktar högt med sin satsning på värstingklassen Division 1. 2005 slutade han som EM bronsmedaljör i Div 2-klassen.

– Dan ”Rally Kalle” Andersson, Svedala, Comeback efter ett års frånvaro. Rally Kalle behöver ingen närmare presentation. Kommer laddad till tusen för nystarten i Div 1 A.

– Kristoffer Andersson, Dalby, Pojkspolingen (22 år) som bokstavligt talat körde skiten ur konkurrenterna i sin första SM tävling i Höljes tidigare i år. Ligger på 8:e plats i SM efter 2 deltävlingar. En sådan start har endast 13-faldige Europamästaren Hansen gjort. En ny europamästare månne?

– Mattias Andersson, Svedala. Comeback efter tre års frånvaro från Rallycrossen. Son till ”Rally Kalle” och utmanar nu pappa om vem som är bäst i familjen.

Missa inte Xtreme rallycross, Ring Knutstorp, lördagen den 16 juni.

(Evenemang: 2007-06-16 Premiär Rallycross SM Xtreme)
(Bild: 4370)