HMS News

Inbjudan till bankörning för mc 2 augusti

MC-huset i Malmö inbjuder till bankörning för mc på Ring Knutstorp 2 augusti kl. 09.00 – 16.00.MC Huset i Malmö erbjuder dig som går med som medlem i HMS rabatterat pris 250:-, ordinarie pris är 500:-, på bankörning Ring Knutstorp den 2 augusti 2007. Måltider ingår. Alla typer av mc är välkomna. Anmäl dig på www.mchuset.se och ange att du tecknar medlemskap i HMS.
MC Huset vidarebefordrar din anmälan till HMS.

Välkommen till en fartfylld och kul bandag på Ring Knutstorp den 2 augusti 2007. Du erbjuds möjlighet att testa din hoj i säker miljö och får tips och råd från licensierade förare. Vi kör i olika klasser beroende på erfarenhet och mc typ. Vi hoppas att få se både tjejer och killar. Alla är välkomna på godkänd hoj och förhoppningsvis med ryggskydd.
Anmälan och program hittar du på www.mchuset.se. Anmälan måste ske senast 26 juli.

Hjärtligt välkommen!

MC-huset i Malmö

(Evenemang: 2007-08-02 MC-husets bandag)
(Bild: 4428)