HMS News

Frontalkrock i ERCup

Redan på träningen inför dagens ERCup långlopp, så small det. Trots att alla tävlingsbanor är enkelriktade, även Sturup Raceway, så inträffade en klassisk frontalkrock.Gunilla Haraldsson i Team GAPET’s Honda snurrar i hårnålen precis bakom depån, och ställer sig med nosen åt fel håll. Någon sekund efter ger sig Team Pelaro’s Porsche in i den delvis dolda kurvan. En kollision var oundviklig. Det gick så fort att flaggposteringen inte hade hunnit få upp någon gulflagg.

– Jag hade inte en chans, sa en bedrövad Lars Gallon, Team Pelaro efteråt.

Båda förarna klarade sig utan några blessyrer, men bilarna blev rejält tilltygade. Varkens Team Pelaro eller Team GAPET kom till start i racet.

/ Mikael Persson

www.aktuellmotorsport.se

Gunilla Haraldsson i bakgrunden. Teamchef Tyrone Haraldsson

kollar in hur det ser ut under huven på Hondan.

(Bild: 4549)