HMS News

Racerapport Minna

Webmaster ber om ursäkt, på grund av semester har denna racerapport fallit lite mellan stolarna. Men här kommer den i alla fall!Nu är sommaruppehållet slut och i helgen var vi på Gälleråsen. Helgen har varit väldigt lyckad, jag har kapat mina tider som vanligt. Träningen gick på utan några problem och lika så kvalet.Jag siktade på min tid jag körde på i våras men kom inte riktigt ner dit,men som vanligt så brukar jag kapa tider i racen.

Jag startade på tolfte plats i första racet, och körde hela racet utan några som helst problem.Jag slutade på elfte plats. Vi hade denna gång tillräckligt med etanol för vi ville inte göra om samma misstag som sist med för lite etanol. I det andra racet på söndagen startade jag på elfte plats.

Jag var inte riktigt med i starten för jag trodde inte att starten skulle gå eftersom fältet inte låg i två led som det ska, men startern släppte oss ändå.Jag slutade på tolfte plats. Racet gick jättebra, jag fick ett jättebra flyt och började kap tid.Jag kapade nästan två sekunder från racet på lördagen, men bara cirka en sekund sen i våras. Jag är jättenöjd med mig själv att jag kapar mina tider. Så jag närmar mig sakta men säkert.

/Minna
(Bild: 4261)