HMS News

Ivarsson startar på Knutstorp

Daniel Ivarsson Racing startar nu ett samarbete med Radicalevent.no, Daniel som kör den Brittiska Formula Renault serien kommer att köra en tävling med sportvagnen Radical Prosport 1300 på Ring Knutstorp den 1-2 september.

Radicalevent.no är ett eventföretag där man får möjligheten att testa på att köra extrema bilar såsom Radical, Porsche och Ferrari på svenska och norska racingbanor. Daniel som bara kör på engelska banor i år kommer att göra ett inhopp i Radical Prosport på Ring Knustorp den 1 – 2 september.

Så här säger Radicalevent.no VD och delägare av Rudskogen om samarbetet:

– Daniel är en dokumenterat duktig förare med stor potential, vårt samarbete passar bra i tiden då många företag efterfrågar avancerade event och utbildningsdagar med våra extrema bilar, Daniel blir en inspirerande instruktör, säger Bo Nilsson.

– Det ska bli skoj att köra på svenskmark igen, sportvagnen som jag ska köra med på Knutstorp är prestandamässigt inte lika bra som den formelbilen jag tävlar med i vanliga fall men det ska bli grymt skoj, säger Daniel.

Daniel testade denna Radicalen för första gången på en kvällsträning på Ring Knutstorp, testdagen gick mycket bra och Daniel fick ett 20-tal varv att träna in sig på den tricksiga banan!

– Testdagen på Knutstorp gick mycket bra och det känns inspirerande inför tävlingen den 1-2 september, fortsätter Daniel.

/www.daniel-ivarsson.com

(Evenemang: 2007-08-31–2007-09-02 STCC-deltävling)
(Bild: 4513)