HMS News

Racerapport Minna

Här kommer Angelica ’Minna’ Haraldssons sista racerapport för säsongenNu är sista tävlingen avslutad och säsongen är avslutad. Det finns egentligen inte så mycket att säga om helgen förutom att det gick åt skogen. Jag är inte alls nöjd med något som har med helgen och göra. Jag är fortfarande väldigt oerfaren på regn, så jag är urusel på att köra på regn.

Jag tyckte att bilen krängde och kändes konstig men tydligen så ska det kännas så på regn. Träningen och kvalet gick inte alls, jag körde nästan ingenting eftersomjag tyckte att bilen var så konstig så jag körde in till pappa i depån hela tidenför att fråga att allt stod rätt till med bilen.

Racen gick inte heller bra. Allt kändes konstigt. Det enda positiva med helgen har väl varit att jag har fått LITE mer träning på regn. Jag fick känna på hur en bil ska kännas i regn. Nu får jag ta nya tag till nästa säsong och försöka träna så mycket jag kan. Tänkte att jag ska köra lite gokart i vinter och sen tänkte jag att jag ska köra lite på halkbanan.

Ses nästa år.
/Minna
(Bild: 4260)