HMS News

Ebbessons fick pris

Ebbesson Motorsport fick pris som Årets Bästa Team i Radical-serien under avslutningsgalan.I helgen hade Radical avslutningsgala uppe i Linköping och hela Ebbesson Motorsport deltog. Under kvällens prisutdelning fick teamet kliva fram för att ta emot pris som bästa team i årets serie. Utmärkelsen ser Ebbesson som mycket stort men har redan nu planer på förbättringar inför nästa år.

”- Jag är jätteglad över detta pris. Det är alltid roligt att få uppmärksamhet för alla de timmar som vi lägger ner på detta. Vi är totalt 13 personer i teamet och vi ska inte utelämna någon eftersom alla verkligen har gjort sig förtjänt av detta pris för sitt enorma arbete och engagemang. Men vi ska inte stanna upp för det. Bra kan bli ännu bättre. Vi diskuterar redan många idéer inför nästa år då vi skall hålla ännu högre klass.” säger en stolt teamchef, Inge.

Teamet jobbar på att hitta en ny förare och ambitionen är också nya bilar till nästa säsong.
Förhoppningsvis kommer vi att släppa en hel del nyheter inom kort.

Med Vänlig Hälsning
Ebbesson Motorsport
(Bild: 3995)