Arkivsida

Red Arrow Racing startar i ERCup på Knutstorp

Red Arrows Racing. Foto: Mikael Persson

Det snabba värmländska teamet som tog en seger, och slutade på tredjeplats i ERCup förra året, aviserade efter finalen att man inte skulle köra 2008 pga av tidsbrist. Men till Ring Knutstorp på söndag är den röda Volvon tillbaka.- Det är egentligen Magnus Krokström som har sparkat igång oss igen, säger Peter Johansson i Red Arrow Racing. Han är alltid körsugen, speciellt efter inhoppet i Team Surprise på Falkenberg. Bilen plockades ner för översyn efter förra säsongen så vi har fått bygga ihop den igen inför detta race.

Onsdag 27/8 var delar av teamet på Gelleråsen, Karlskoga, för att köra test. På plats för testkörning var Peter, Mattias, Jörgen (ny förare), och ’Kroken’. Bilen fungerade bra (även som gräsklippare). Bilen är genomgången, renoverad och uppfräschad. Mycket delar i växellådan är bytta, spakställ ombyggt och delar av bilen omlackerad.

– Vi är verkligen sugna på att köra och ser framemot racet på söndag avslutar Peter.

/ Mikael Persson
www.aktuellmotorsport.se

Arkiv 2008