Arkivsida

Aktuell Motorsport öppnar avdelning för Virtuell Bilsport

Virituell Bilsport. Foto: Fredrik Nässlander

– Nu ökar verksamheten ute i landet vilket också märks på nyhetsflödet om Virtuell Bilsport, säger Mikael Persson som står bakom Aktuell Motorsport.
Den svenska motorsportportalen Aktuell Motorsport följer motorsportförbundens (SBF, SVEMO och SVERA) indelningar och grendefinitioner. Detta avspeglas också i Aktuell Motorsport’s olika avdelningar på webbsajten. Bilsportförbundet har haft Virtuell Bilsport i sin verksamhet en tid.

– Det känns som om nyhetsflödet nu äntligen skulle kunna bära en egen avdelning på Aktuell Motorsport. Jag hoppas på att intresserade sedan hjälper till att fyller på övriga sidor med tävlingsdatum, länkar och bilder.

www.aktuellmotorsport.se/virtuellbilsport/

Arkiv 2009