Arkivsida

Hyllinge MS kartingsektion!(?)

Martin Cruce. Foto: Mikael Persson

Trodde du att Hyllinge MS inte har någon kartingsektion…? Helt fel! Här är bildbevisen. Sektionen består för ögonblicket bara av en medlem, med förflutet som tävlingsledare i både Banracing och Rallycross samt som banracingförare. Det märktes…

Nää… skämt och sido. Martin Cruce är en gentleman både på och utanför banan. Det brukar han visa vid KS Klippans säsongspremiär varje år – Klippan Cup. Sport 2000 heter kartingklassen som Martin tävlar i, mest för att det är så himla kul. Teamet består av honom själv, karten och en verktyygslåda.

Notera klubbmärket i nosen. Dessutom står det Hyllinge MS på sidan.

Lite carambolage blev det trots allt i racet. Förspelet och den exakta händelseutvecklingen är väl lite osäker. Men som åskådare såg det ut som en medtävlande bakom var lite för het på gröten. Fast kurvan innan var väl inte Martin först… (?) hmmm. I vilket fall som helst fick båda ta alternativspåret. Rena rallycrossen!

På tävlingen representerades även Hyllinge MS genom ambulansen med personal. Ambulans-Micke har förresten också kört kart, och snart är det meningen att han skall tävla i banracing!

/ Mikael Persson
www.aktuellmotorsport.se


Arkiv 2009