HMS News

Matsedel funktionärsluncher ERF och STCC

Först i kön. Foto: Roland Pehrson

Matsedel Funktionärslunch
ERF 13-14 juni och STCC 26-27 juni.ERF 13-14 juni

Lördag 13 juni
Apelsinglazerad kycklinklubba
Potatis
Sås
Grönsaker

Måltidsdryck

Söndag 14 juni
Skånestek
Kokt potatis
Skysås
gelé
Grönsaker

STCC 26-27 juni

Fredag 26 juni
Pannbiff med lök
Kokt potatis
Gurka
Lingon

Lördag 27 juni
Skänsk kalops
Kokt potatis
Inlagda rödbetor

Till alla luncher serveras måltidsdryck

De funktionärer som önskar laktosfritt alternatv eller vegitariskt alternativ , kontakta Bruno på tel 0418-808 02 eller mobil 0705-20 60 47 senast onsdag i veckan innan resp. tävling

Arkiv 2009