Arkivsida

Dubbelseger för HMS föraren Gsson i STK 600

SM RR. Foto: Mikael Sundgren

Per ’Gsson’ Gustavsson #88 bestämde sig för att vinna bägge racen på sin hemmabana. Lördagsracet blev till synes en enkel match för Gsson som bara ökade, Söndagen blev mer än spännande då Gsson fick en hård match mot den duktige Helge Spjeldnes, Gsson ökade tempot lite till och tog sig förbi Helge utan krusiduller.

Helgens bästa race!!!

Bilden är från kval 1, Fredric Gustavsson #13 får se sig passerad på innern.

Chrille Andersson HMS #11 i SBC plockade två tredjeplatser denna fina helg, Petter Jansson LMS #30 plockade två andraplatser, ingen rådde på Andreas Mårtensson ARC #21 denna helg, Mortenzoni satte dessutom banrekord.

Alex Kristianssen HMS #72 vann söndagens race i 125GP, varvtiderna hade räckt till pole i SBC.

Varvtiderna och resultaten för samtliga klasser hittar man på www.mylaps.com

Stort tack till alla funkisar och TL samt ni andra som hjälpte till denna fina racehelg.

/Micke Sundgren HMS

Arkiv 2009