Arkivsida

Racerapport från Micke Ohlsson

SEMCON CUP. Foto: Christer Martinsson

MICKE OHLSSON MISSAR STCC PÅ KARLSKOGA Efter en problemfylld säsong så har Micke Ohlsson beslutat sig för att stå över Karlskoga och Våler i STCC-kalendern. Istället siktar teamet in sig på de två sista deltävlingarna, som körs på hemmabanan Ring Knutstorp och på Mantorp Park.

”Det är givetvis jättetråkigt att behöva hoppa över två deltävlingar, men vi gör det för att prestera max de två sista deltävlingarna, som för oss är de två kanske viktigaste tävlingarna under hela året. Vi är redan på god väg med planeringen inför 2010 och ser framemot att avrunda årets säsong på topp.” säger Micke Ohlsson

Nästa tävling för Micke Ohlsson kommer därmed att bli på hemmabanan Ring Knutstorp, den 12 september.
Arkiv 2009