Arkivsida

Bröderna Hörberg vann årets Nordic Endurance Cup

Foto: Mikael Sundgren

HMS förarna Per ’Gsson’ Gustavsson, Per ’Eslöv’ Nilsson samt Pontus ’Wizna’ Bergsman och Christian ’Quitte’ Carlsten samt alla duktiga mekaniker sopade mattan med konkurrenterna i år. Resan mot pokalerna har varit fylld av vurpor och annat som man helst bör undvika om man vill stå högst upp på pallen.

På Knutstorp så simmade dom ikapp i bollhavet, dock i gott sällskap av nästan samtliga team.

På Falkenberg så vurpade ’någon’ redan på fredagsträningen, dock flöt det racet på helt perfekt och grabbarna fick åter klättra högst upp på pallen.

Lördagen den 26 September skulle det avgöras, dom arga konkurrenterna Skåneligan låg bra till för en totalseger men pga ett kedjehaveri så trillade fjolårsvinnarna ner ett par pinnhål, credits till Bröderna Hörbergs mekaniker som kämpade som djur med Skåneligans kedjebyte.

När målflaggan viftades efter sex timmar så ledde Bröderna Hörberg racet överlägset och totalsegern kunde inskrivas i historieböckerna.

Arkiv 2009