Arkivsida

Vem kör var?

Minna. Foto: Mikael Persson

Precis som vanligt inför en racesäsong står många av Hyllinge MS medlemmar i startgroparna för att tävla i olika serier och klasser, både virtuellt och IRL, på två och fyra hjul, från klubbrace till internationella mästerskap.- Men vem kör var?

– Vem skall vi heja extra mycket på?

– Vem blir årets förare 2010?

Genom åren har vi haft förare i de mest skiftande motorsportgrenar som t.ex. karting, enduro, motocross, radiostyrd bilsport och självklart inom racing och roadracing. Det är kul att visa på bredden inom Hyllinge MS, och det är skoj att uppmärksamma medlemmarna här på Hyllinge MS webbsajt. Tänker du tävla för Hyllinge MS så skicka därför ett email till mikael.persson@aktuellmotorsport.se med ditt namn och vad du tänker hitta på säsongen 2010. Senast nu på fredag den 9 april vill jag att du hör av dig, så lovar jag att sammanställa en lista och publicera här på klubbens hemsida under nästa helg.

/ Micke Persson

Arkiv 2010