Arkivsida

Fyra nya poäng i falkenberg

Johan Stureson.

Hyllinge MS föraren Johan Stureson i STCC lyckades köra hem fyra nya poäng i Falkenberg trots en tuff helg.-Vi fick inte till det denna helgen, suckar Johan Stureson.

Två niondeplatser blev resultatet för Johan Stureson i den femte deltävlingen av STCC. En helg som kunde slutat med en topp femplacering.

Tolfte plats i kvalet gjorde att det blev en omöjlig uppgift för Stureson att plocka poäng, men iPS föraren lyckades att avancera till niondeplats och var så när att plocka åttondeplatsen och därmed pole i andra racet.

-Segt, kommenterade Stureson.

I det andra racet blev det incidenter men Stureson höll sig kall och avancerade till femteplats och fightades med Tommy Rustad, Roger Eriksson och Thed Björk. Thed Björk visade tyvärr sin pressade situation och körde av Stureson. Skåningen fick börja om från sista plats och klättrade till en ny niondeplats och räddade två nya poäng, totalt fyra denna helgen.

-Bara att glömma och ladda om, avslutar Johan Stureson.

Nu väntar Karlskoga den 14 augusti.
www.johanstureson.se

Arkiv 2010