Arkivsida

Trippelseger för Andreas Boström!

306 Andreas Boström. STCC-premiär 2011 på Jyllandsringen - "Åbningslöbet". Special Saloon Car Challenge.
Foto: Racefoto

Djursland

Det har lossnat ordentligt i år för Hässleholmsföraren Andreas Boström. Efter flera magra år har han hittills i år kört hem full pott i den danska Special Saloon-klassen med sin BMW. I helgen kördes årets tredje deltävling på Ring Djursland, en bana som Andreas aldrig kört på förut. Det kördes tre tävlingsheat och Andreas lyckades vinna samtliga! – Det var en kul bana som påminde lite om Knutstorp. Det var mycket upp och ned, sa Andreas. Eftersom han har vunnit alla race i år leder han naturligtvis med stor marginal i mästerskapet som nu tar sommaruppehåll. Nästa race körs inte förrän i slutet av augusti. Då på Jyllandsringen tillsammans med STCC och tävlingen Danmarks Grand Prix.

Arkiv 2011