Arkivsida

STCC och Ring Knutstorp skriver treårsavtal

STCC. Foto: Christer Martinsson

AB Motorbanan Ring Knutstorp har skrivit avtal med STCC AB om fortsatta tävlingar under de kommande tre åren.
– Ring Knutstorp är den vackrast belägna banan i hela landet och vi kommer att tillsammans fortsätta utveckla våra evenemang, säger Bob Huzell, VD för STCC AB. Banans anläggningar håller hög klass och geografiskt ligger Ring Knutstorp helt rätt med sin närhet till Danmark.

STCC blev tidigare i år tillsammans med Ring Knutstorp nominerade till Guldkärnan i kategorin “Årets evenemang” av Marknadsföreningen i Helsingborg.

– STCC en stabil samarbetspartner som ger oss de förutsättningar vi behöver för att utveckla vår egen verksamhet, säger Magnus Öhrström, VD för Ring Knutstorp. STCC har ett starkt varumärke och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete.

Motorklubben Hyllinge MS, som är Ring Knutstorps samarbetspartner under tävlingsarrangemang, ser fram emot ett fortsatt samarbete med STCC och Ring Knutstorp.

– För oss i Hyllinge MS är det glädjande att Motorbanan Ring Knutstorp har förlängt avtalet med STCC och vi ser fram emot fortsatta arrangemang tillsammans, säger Mikael Karlstedt, tävlingsledare för STCC på Ring Knutstorp. Vi fortsätter också vårt samarbete med MK Scandia för att tillsammans stärka våra funktionärers kompetens samt utveckla säkerhetsarbetet inom svensk motorsport.

För en vecka sedan tillkännagav STCC att organisationen har slutit avtal med Mantorp Park för de närmsta fem åren. Klart sedan tidigare är också att STCC kommer att köra sin final i Stockholm, på Solvalla, 2012.

– Vi lägger de sista pusselbitarna innan vi kommer att presentera vår kalender för 2012 i sin helhet, säger Huzell. Ring Knutstorp och Mantorp Park hör till de finaste anläggningarna i landet och de har en naturligt plats i vårt mästerskap.

Arkiv 2011