Arkivsida

Andreas Boström blev Dansk mästare

Foto: www.racefoto.se

Andreas Boström från Hässleholm, som tävlar för familjeteamet BRS Motorsport, har just avslutat en sagolik racingsäsong. Andreas debuterade i en Renault 5 för 21 år sedan. Han följde upp med några riktigt fantastiska säsonger i Formel Ford på nittiotalet. Efter ett par inhopp i STCC blev det långlopp i SLC i några år innan han började köra olika GT-klasser med sin BMW. Tillförlitligheten har inte alltid varit den bästa under åren, men i år har bilen gått som en klocka och då har även Andreas levererat. Han har kört 14 race i år och han har vunnit samtliga! Han har i år kört i den danska Special Saloonklassen. Klassegern säkrade han redan vid förra tävlingen och efter ytterligare två klassegrar plus att han kom på andra plats totalt i båda finalracen vann han även hela Special Saloon totalt och kan därför titulera sig Dansk mästare i år! – Det har varit ett härligt år då allt äntligen har stämt till 100%. Jag kände mig lite rattrostig när säsongen började, men det försvann snabbt. På slutet har jag kört ifrån betydligt snabbare bilar än min egen och det känns bra, sa Boström som nu jobbar för en riktig elitsatsning nästa år i antingen TTA eller Swedish GT.

För mera information, besök gärna Andreas hemsida:
www.andreasbostrom.se

Arkiv 2011