Arkivsida

Finaldags för Andreas Boström

Richard Hansson
Andreas Boström. Foto: www.racefoto.se

Andreas Boström från Hässleholm har kört i den danska Special Saloonklassen i år. Det har varit en succé utan dess like! Fem deltävlingar och 12 race har körts hittills i år och Boström har vunnit samtliga! – Det har varit ett helt otroligt år. Jag har in Special Saloon är indelat i fem underklasser och redan vid förra deltävlingen på Ring Djursland för ett par veckor sedan var det klart att Boström vunnit sin klass. Nu när finalen är här jagar han den totala segern i cupen. Han behöver 17 poäng till och det är 44 att köra om. – Vinner jag första racet har jag säkrat totalen och då skall jag ladda allt jag har i andra för att köra om att vinna racet totalt också, sa Boström. Han har redan en totalseger i år, den tog han på Jyllandsringen i augusti på en upptorkande bana med slicks. Då fick han även pris för häftigaste körning. Hans BMW har gått som en klocka i år och förhoppningsvis tickar den på lika bra även i finalen som körs på Padborg Park.

För mera info, besök gärna hemsidan

www.andreasbostrom.se

MVH

BRS Motorsports Presschef:

Bengt-Åce Gustavsson – www.racefoto.se

Arkiv 2011