Arkivsida

Stureson Prisad i München

Johan Stureson. Foto: Mikael Persson

Total fyra och bäste BMW förare i årets STCC. Johan Sturesons starka insats uppmärksammades när den prestigefyllda BMW Sport Trophy galan genomfördes i München. Prisutdelningen för det 50:e BMW Sport Trophy hölls i den spektakulära BMW Welt byggnaden i München och totalt har det varit 235 BMW förare från hela världen som under säsongen tävlat om de åtråvärda priserna.
Johan Stureson hamnade på en meriterande 25:e plats och hedrades med 2000 Euro.
-Det är trevligt att BMW uppskattar privatteamens jobb och prestationer, kommenterar Stureson, som var en av två svenskar som hyllades. Edward Sandström blev 21:a efter en framgångsrik säsong internationellt i GT serien. Vann gjorde kanadensaren Paul Dalla Lana.
Totalt tävlade BMW med 27 olika modeller i 40 olika racing serier i fyra världsdelar och vann totalt nio titlar 2011.
Nu fortsätter arbetet gällande satsningen på TTA 2012 för Johan Stureson och iPS Motorsport.

//Staffan Börjesson

Arkiv 2011