Arkivsida

Dags för STCC på Knutstorp den 7-8 September

Johan Stureson. Foto: Mikael Persson

Återigen välkomnar vi Sveriges bästa racing till Ring Knutstorp. Efter senaste deltävlingen på Jyllandsring är nu turen kommen till Sveriges vackraste bana, med en teknisk sträckning som utmanar förarna till det yttersta. Hyllinge Motorsällskap’s hemmaförare Johan Stureson och André Andersson i STCC, Daniel Ivarsson och Patric Sundel i Camaro Cup, André Andersson och Andreas Wallenborg i Pro Superbike samt Lars Olofsson i Nordic BoTT är alla givna favoriter på hemmabanan Ring Knutstorp.

Upplev racing när den är som bäst på plats i natursköna Kågeröd i hjärtat utav Skåne. För biljetter, tidsschema och annan information, klicka på bilden nedan!

/ Mikael Persson
www.aktuellmotorsport.se

Arkiv 2012