HMS News

Resultat ERCup 11/5-2013

Efter 6 timmars tuff racing stod 2 Fast 4 You från Skene i sin Opel Ascona 400 som segrare i ERCup-premiären på Ring Knutstorp. På andra plats Citius Motorsport från Falkenberg, Toyota MR2. Därefter Lestrup Racing Team från Johaneshov med sin Mini, som dock deltog utanför tävlan med en annan motortyp än vad som normalt körs i ERCup. På tredjeplats CM Carparts Racing från Roskilde, Honda Civic VTEC. Grattis alla fyra team! Och ett stort tack till alla funkisar och förare för en fantastisk dag på Ring Knutstorp.

(Evenemang: 2013-05-11 ERCup Långlopp Bil)
(Bild: 7420)

(Bifogad fil: 1164 Flaggrapport erup.pdf.pdf Gulflaggs rapport)
(Bifogad fil: 1162 Resultat ercup.pdf.pdf Resultat efter 6 timmar.)
(Bifogad fil: 1163 Varvtider ercup.pdf.pdf Varvtider team för team)